Thijmen Oonk met zijn winnende foto. Foto: PR
Thijmen Oonk met zijn winnende foto. Foto: PR

Dertienjarige Thijmen Oonk winnaar corsofoto

Algemeen

Lichtenvoorde - Een verrassende winnaar…zo mag de dertienjarige Thijmen Oonk gerust genoemd worden. Hij maakte dit jaar de mooiste corsofoto en deed dat 's avonds laat op het tentoonstellingsterrein, toen nagenoeg iedereen de corsowagens voor gezien hield.

Niet alleen Thijmen werd verrast door deze mededeling. Ook de jury bestaande uit de fotografen Bas Wekking, Jurgen Pillen, Lawrence Mooij, Peter Griess en Marian ter Haar was erg onder de indruk toen duidelijk werd dat de door hen gekozen winnende foto was gemaakt door Thijmen. Zo blijkt maar weer dat ons corso interessant is voor zowel jong als oud! Het was een hele klus om een keuze te maken uit alle ingezonden foto's. Alle foto's waren afgedrukt en werden vervolgens voorgelegd aan de juryleden. Nadat de strenge selectie had plaatsgevonden bleven de tien mooiste foto's over.

Klassering
De klassering is als volgt:
1e plaats: Thijmen Oonk
2e plaats: Tjerk Plaggenburg
3e plaats: René te Dorsthorst
4e plaats: Godfried Nijs
5e plaats: André Doppen
6e plaats: Christo Frank
7e plaats: René Toebes
Gedeelde 8e plaats: André Doppen en Astrid Schotman
10e plaats: Philip Nijhof

Foto's bewonderen
De foto's zijn te bewonderen op de website bloemencorso.com en in het programmaboekje van 2016. De foto's worden ook getoond aan de bezoekers van de maquettepresentatie, in het weekend van 2 en 3 juli. Daarna worden ze overhandigd aan de fotografen. We willen iedereen bedanken voor hun deelname aan de fotowedstrijd en jong en oud uitnodigen om in 2016 weer een gooi te doen naar de titel: 'Maker van de mooiste corsofoto'.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant