Nieuwe instructie- en kantineruimte PSV. Foto: PR
Nieuwe instructie- en kantineruimte PSV. Foto: PR

Nieuwe instructie- en kantineruimte PSV in den Bosch krijgt vorm

Algemeen

Lichtenvoorde - De vrijwilligers van de pony en paardrijvereniging zijn er maar druk mee. Het is een flinke klus, maar langzaam maar zeker verrijst de nieuwe instructieruimte/kantine aan de Boschlaan.

De ruwbouw staat er al. De oude loods is verwijderd, fundering is uitgegraven/gestort, muren opgemetseld en prefab wanden geplaatst, het is maar een greep uit de vele klussen die door de vrijwilligers op vrije dagen worden gedaan. Erg veel, soms bijna 'onzichtbaar", werk wordt er verzet. De vereniging die ongeveer 150 leden telt en blijft groeien krijgt van alle kanten hulp van vrijwilligers, gemeente en sponsoren. Er zijn nog veel helpende handen nodig voor alle klussen die nog gedaan moeten worden. Deze week zijn er bijvoorbeeld tegelzetters bezig geweest in het gebouw.

Maar ook voor zaken als bijvoorbeeld de stroomvoorziening en de bestrating etc. staan er hopelijk vrijwilligers klaar. Elke week zijn er wel een mannetje of zeven, acht aan het werk op het verenigingsterrein. "We hopen dat de nieuwe ruimte in het voorjaar klaar zal zijn. We liggen momenteel in ieder geval mooi op schema. Dat komt gewoonweg doordat we echt van alle kanten hulp krijgen. Niet alleen onze eigen leden steken de handen uit de mouwen, ook veel familieleden en partners van leden hebben zich vanaf het begin ingezet voor deze nieuwbouw. En zo kan het gebeuren dat de ruiters van PSV in den Bosch in nog geen jaar tijd hun oude vervallen kantine kunnen verruilen voor een moderne en functionele clubaccommodatie. Qua vierkante meters zal het iets groter zijn als de oude maar dan helemaal van deze tijd. We willen dan ook nogmaals vrijwilligers, sponsoren en gemeente bedanken voor hun inzet.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant