Marcel van Leeuwen van MvL Installatie. Foto: PR
Marcel van Leeuwen van MvL Installatie. Foto: PR

Installatiebedrijf MvL van start

Algemeen

LICHTENVOORDE - Marcel: "Ik geef de klant graag advies en denk graag met ze mee. Voor klanten is het soms erg lastig om te bepalen wat er allemaal nodig is voor een verbouwing van een toilet en badkamer. Ook geef ik vaak advies bij de aanschaf van materialen. Tegenwoordig schaffen mensen vaak zelf materialen aan maar houden daarbij geen rekening met technische zaken. Een radiator kan nog zo mooi zijn, maar je moet wel rekening houden met de warmteafgifte en zuinigheid."

Installatiebedrijf MvL is sinds kort Vaillant dealer geworden. De klant kan bij MvL terecht voor advies en installatie van cv-ketels. Daarnaast adviseert MvL graag over duurzame zonneboiler- en hybridesystemen. Uiteraard kan men ook bij Installatiebedrijf MvL terecht voor de aanleg of vervanging van waterleidingen, gasleidingen en dakgoten.

Kennismaken
Op zondag 6 december staat Marcel van Leeuwen op een stand bij Koopman en Te Kronnie in de winkel. Tijdens deze open dag, waarbij het thema heel toepasselijk: 'Let It Snow' is, kan men uitgebreid kennismaken met de mogelijkheden van Installatiebedrijf MvL en het diverse aanbod van Vaillant. Marcel geeft graag advies over welke (duurzame) verwarmingssystemen toepasbaar zijn in een huis.

Vaillant Voordeelweken
Vaillant heeft nu de Vaillant Voordeelweken, waarbij het mogelijk is om extra voordelig een Vaillant toestel aan te schaffen. Tijdens de open dag op 6 december heeft MvL een Vaillant ketel hangen ter demonstratie.

Wie de open dag bezoekt op zondag 6 december, kan profiteren van extra korting op een verwarmingstoestel, buiten de Vaillant Voordeelwekenactie om. Marcel: "Bezoek onze stand voor advies op maat en ontdek welk aantrekkelijk aanbod wij kunnen doen! Wij zien u graag op de open dag bij Koopman en Te Kronnie Interieur & Zonwering, op zondag 6 december, van 12.00 tot 17.00 uur."
De zaak van Koopman en te Kronnie is te vinden aan de Rapenburgsestraat 16 in Lichtenvoorde.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant