Potgrondactie Longa'59

Algemeen

LICHTENVOORDE - Het voorjaar staat voor de deur en veel mensen willen straks weer genieten van de bloemen en planten in de tuin. Net als voorgaande jaren kan men bij volleybalvereniging Longa'59 weer voordelig en eenvoudig potgrond kopen. De jeugdleden brengen de potgrond bij de kopers thuis. Het is kwalitatief goede grond tegen een scherpe prijs én de koper hoeft niet te sjouwen met zware zakken.

Longa'59 organiseert de potgrondactie om de jeugdactiviteiten financieel mogelijk te maken. Van 1 tot 19 februari kan men de leden weer aan de deur verwachten. De potgrond is te bestellen via de bestellijsten die zij bij zich hebben. Longa'59 hanteert de volgende prijzen: 1 zak à 20 liter ? 2,50, 1 zak à 50 liter ? 5,00 en 3 zakken à 50 liter ? 13,-. De postgrond moet bij bestelling worden afgerekend. Vanaf 4 maart wordt de potgrond thuisbezorgd.

Longa'59 laat de opbrengst ten goede komen aan de volleyballende jeugd. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Mario Rötter, via M.rotter@upcmail.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant