Foto: PR Longa '59
Foto: PR Longa '59

Tenten Solar nieuwe jeugdsponsor Longa'59

Algemeen

'De jeugd heeft de toekomst'

LICHTENVOORDE - Vorige week zijn de B- en C-jeugdteams van volleybalvereniging Longa'59 in nieuwe wedstrijdtenues gestoken. Tenten Solar uit Lichtenvoorde is één van de sponsoren die de tenues voor de jeugdteams mogelijk heeft gemaakt.

Longa'59 koos voor een nieuwe, frisse look met een strak ontwerp waarbij alle nieuwe sponsoren duidelijk zichtbaar zijn. Tenten Solar verbindt voor 3,5 jaar zijn naam aan de jeugd van de Lichtenvoordse club. "De jeugd heeft de toekomst. En net als Tenten Solar richt Longa'59 zich op een (duurzame) toekomst", zegt Berry Seesing, algemeen directeur. Het bedrijf heeft veel overeenkomsten met de volleybalvereniging. De combinatie van investeren in de toekomst en het leveren van kwaliteit is voor de specialist in zonnepanelen de reden geweest om Longa'59 te steunen. "Tenten Solar is een relatief jong bedrijf, dat staat voor kwaliteit en een toekomstbestendige samenleving. Onze kwaliteit uit zich in producten met een lage storingsgevoeligheid en een gegarandeerd rendement op lange termijn. Daarbij maakt onze no-nonsense Achterhoekse mentaliteit ons een landelijke speler in turn-key oplossingen bij professionele en particuliere opdrachtgevers."

Het streven naar kwaliteit ziet Seesing ook terug bij Longa'59. "De vereniging zit in de lift. We hebben veel vertrouwen in het nieuwe bestuur en de uitgebreide kennis die aanwezig is met oud-speelsters. Longa'59 steekt veel tijd en energie in de jeugd. We dragen hier graag ons steentje aan bij. Kwalitatief goede en gezellige verenigingen zorgen voor sociale cohesie en leefbaarheid in de gemeente. En een aantrekkelijke samenleving draagt eraan bij dat de jeugd hier wil blijven wonen. We vinden het belangrijk de lokale en landelijke samenleving waarde te geven."

De sponsorgelden komen ten goede aan materialen en opleidingen voor de hele vereniging.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant