Foto: PR
Foto: PR

Longa-weekend komt er aan

Algemeen

LICHTENVOORDE - In het weekend van 3, 4 en 5 juni is het jaarlijkse terugkerende Longa'30-weekend. Dit weekend is voor iedereen die betrokken is bij de club en de verwachting is, dat vele Longa-leden en –sympathisanten een bezoek aan de Treffer zullen brengen om deel te nemen aan de diverse activiteiten of de deelnemers aan te moedigen.

Op vrijdag 3 juni begint het Longa'30-weekend om 17:30 uur met een kamp voor de D- en E-jeugd. Hiervoor wordt een laadbakkenkampement opgezet met medewerking van Jos Dusseldorp Transport. Op zaterdag 4 juni zullen in de ochtend en het begin van de middag voor de D- en E-jeugd diverse activiteiten plaatsvinden, waaronder een onderling voetbaltoernooi. Om 12:00 uur zullen de G-teams een wedstrijd op het hoofdveld spelen tegen de G-teams van Grol. Voor de oudere jeugd (B- en C-jeugd) wordt vanaf 16:00 uur een onderling voetbaltoernooi worden gespeeld op het hoofdveld. Aansluitend beginnen om 17:00 uur de F-jeugd, Westerlaan- en Obbink-cup jeugd met hun kamp met diverse activiteiten en een onderling voetbaltoernooi.
In de ochtend van zondag 5 juni zullen de activiteiten voor de F-jeugd, Westerlaan- en Obbink-cup jeugd worden vervolgd. Voor de senioren en de A-teams is er vanaf 10:00 uur in de ochtend het jaarlijkse Jan Wichmantoernooi. In de middag begint om 13:30 uur het grote Longa'30 feest. Dit feest is voor iedereen die Longa een warm hart toedraagt. Naast het genieten van muziek en de nodige versnaperingen zijn ook de jaarlijkse huldigingen (zoals de minst gepasseerde keepers en de supporter van het jaar) door het bestuur en de supportersvereniging. Voor de jongeren zullen diverse spelattributen aanwezig zijn. Het Longa'30-weekend wordt rond 18.00 uur beëindigd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant