Hilda Reindsen opent officieel de nieuwste Welkoop-telg. Foto: Barbara Pavinati
Hilda Reindsen opent officieel de nieuwste Welkoop-telg. Foto: Barbara Pavinati

Onophoudelijke stroom bezoekers bij receptie Welkoop

Algemeen

Van oud naar nieuw

Door Barbara Pavinati

LICHTENVOORDE - De bezoekers bleven maar komen tijdens de feestelijke receptie van Welkoop op woensdagavond 25 mei. Eigenaar Hilda Reindsen stond iedereen stralend persoonlijk te woord bij de met kleurrijke ballonnen versierde ingang. Voor deze speciale opening waren onder andere bestaande klanten, de oude én de nieuwe buurt uitgenodigd. Toen de eerste gasten vertrokken, druppelden er nog steeds mensen binnen.

Een top winkel
Vlak voor aanvang van de opening heeft zich buiten in de zon een kleine menigte verzameld. Theije de Jong, directeur operations, richt het woord tot Reindsen: "Het is een grote verandering om van Zieuwent naar Lichtenvoorde te gaan. Ook is het een enorme uitdaging voor Hilda en haar team om er in Lichtenvoorde iets van te maken. De wedstrijd begint morgen, als de winkel voor publiek open gaat." Na deze woorden komt de Harmonie Zieuwent-Mariënvelde aanmarcheren om een vrolijke serenade te geven. Een aantal nummers later knipt Reindsen lachend het lint door. Vervolgens speelt de harmonie 'Lang zullen ze leven' en klapt het publiek enthousiast mee.

De mensen begroeten Reindsen vriendelijk en voorzien haar van een bos bloemen, enveloppe of ander mooi cadeau. Men staat verwonderd te kijken naar het assortiment en de inrichting van deze nieuwe winkel. In het bijzonder mooi overdekte buitenterrein worden ze voorzien van een hapje en een drankje. De sfeer is goed en de mensen zijn vol lof over het pand. Bij het weggaan geven ze vaak complimenten aan Reindsen: "Een top winkel. Gefeliciteerd!"

Tuin en dier
"Het gebouw van De Welkoop in Zieuwent was de oudste die we hadden. Dit pand is nu de nieuwste binnen onze winkelketen. Het personeel komt allemaal uit de streek, dat is plezierig voor de klant. De klanten krijgen advies op maat, worden goed voorgelicht en met kennis over de producten te woord gestaan," vertelt De Jong. André, een vaste consument, is erg te spreken over de winkel, al had het oude pand in zijn ogen ook wel wat.

Het gebouw is in ruim drie maanden door Eeftink Rensing gebouwd. Er is drie weken aan de inrichting gewerkt door Kees Noordmans en zijn team: "Alle nieuwe Welkoopwinkels hebben dezelfde formule. Je komt binnen in 'tuin' en gaat van 'doe-het-zelf', naar 'kleding' en van daaruit naar 'dier'. De nadruk ligt op 'tuin' en 'dier,' maar het is en blijft altijd verrassend wat Welkoop allemaal te bieden heeft qua assortiment."

Reindsen bedankt haar team en een ieder die op welke manier dan ook gewerkt heeft aan dit mooie eindresultaat: "Iedereen is welkom en ik hoop dat ze net zo gaan genieten van de nieuwste Welkoop telg als ik en mijn team!"


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant