Beachvolley in Mariënvelde

Algemeen

MARIËNVELDE - Volleyballiefhebbers kunnen zich nog aanmelden voor het 20ste Marvo'76 beachvolleybaltoernooi op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juli, het weekend voor de Zwarte Cross) op het kerkplein in Mariënvelde. De inschrijving is reeds gestart, en in elke klasse zijn nog teams welkom. Aanmelden kan nog tot half juni.

In Mariënvelde wordt op vrijdagavond gestart worden met 2 x 2 toernooi. In deze klasse is er een dames- en herenpoule. Zaterdagmorgen wordt gestart met de mini's (circulatievolleybal niv. 5 & 6) en de ABC-jeugd tot 18 jaar in teams van vier spelers. Zaterdagmiddag wordt er gestreden om de Marvo-Beach-Cup. In die klasse spelen de meer prestatiegerichte dames- en herenteams en wordt er nauwer volgens de regels gespeeld. Dit is bedoeld voor competitiespelers, waarbij het niveau gemiddeld rond de 1e - 2e klasse ligt en gespeeld wordt in teams van drie personen. De zondag staat geheel in het teken van recreatief beachvolleybal voor bedrijven-, vrienden- en familieteams. Heren- en damesteams spelen drie tegen drie, mixed teams spelen vier tegen vier.

De inschrijfgelden zijn per team: mini's €10,-; ABC-jeugd en 2x2 toernooi €15,-; Beach-Cup & recreatief €20,- en mixed recreatief €25,-.

Zaterdagmiddag 16 juli na afloop van de Beach-Cup biedt Marvo'76 de mogelijkheid om gezamenlijk te barbecueën (reserveren vereist). Na afloop van de BBQ volgt weer een groots opgezette beachparty met live muziek en DJ. De entree voor de beachparty is gratis.


www.marvo76.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant