Opstapdag bij Knippenborg Fietsen

Algemeen

ZIEUWENT - Bij Premium dealer Knippenborg Fietsen kan iedereen terecht voor de nieuwste elektrische fietsen van Gazelle, Kalkhoff en Multicycle. Van hippe lifestyle fiets tot ultiem veilige fiets, tot de meest verkochte elektrische fiets van 2016 in Nederland: iedereen kan zelf ervaren hoe ze rijden op de Opstapdag op zaterdag 4 juni bij Knippenborg Fietsen.

Wie kennis wil maken met de verschillende modellen elektrische fietsen, is zaterdag aan het juiste adres bij Knippenborg Fietsen in Zieuwent. Van 10.00 tot 16.00 uur staan allerlei fietsen klaar op het kerkplein van Zieuwent, voor een proefrit. Bij Gazelle heeft men de keuze uit verschillende types elektrische fietsen met voorwielmotor of middenmotor. Bij de elektrische fietsen kan men zelf de actieradius bepalen, met een keuze uit vier accu's met elk een andere capaciteit. Ook kan men kiezen voor een fiets met een zeer krachtige middenmotor. De modellen met een Impulse middenmotor en de modellen met een Bosch middenmotor zijn net zo wendbaar als een gewone stadsfiets, dankzij de lage plaatsing van de accu. Bovendien zijn de fietsen met een Impulse middenmotor uitgevoerd met de innovatieve Shift Sensor technologie, waarbij men kan schakelen terwijl men trapt.

De Kalkhoff Tasman Benelux is uitgeroepen tot testwinnaar van de Nationale Fietstest 2016 door de Fietsersbond en de Consumentenbond. De eindconclusie van het testpanel: fiets scoort op alle punten goed. Door de zeer goede rijeigenschappen, goede ondersteuning, goede remmen, de ruime lage instap, hoge beoordeling en scherpe prijs de overall winnaar van de test.

Tijdens deze Opstapdag staan er ook meer dan veertig tweedehands elektrische fietsen klaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant