Van links af  Arnold Kemkens, Frans te Brake, Nienke Pothoven en Jos Rosendahll. Foto: PR
Van links af Arnold Kemkens, Frans te Brake, Nienke Pothoven en Jos Rosendahll. Foto: PR

Jos Rosendahl wint opnieuw Z-M biljarttoernooi

Algemeen

MARIËNVELDE/ZIEUWENT - Tachtig deelnemers waren er voor Zieuwent-Mariënvelde-biljarttoernooi, waarvan de voorrondes werden afgewerkt in café Heutinck en café Wieggers in Mariënvelde en het buurt- en clubhuis 't Kevelder in Zieuwent.

Op donderdag 26 mei streden de vier overgebleven finalisten - Jos Rosendahl, Nienke Pothoven, Frans te Brake, Arnold Kemkens - om de hoogste eer in 't Kevelder.
Op biljart 1 werd een prachtige strijd geleverd tussen Arnold Kemkens en Frans te Brake, waar de laatste zich gewonnen moest geven. Op biljart 2 ontspon zich de strijd tussen Jos Rosendahl en Nienke Pothoven; de winst was voor Jos.
De strijd om de derde en vierde plaats ging tussen Frans te Brake en Nienke Pothoven. Dat werd een overtuigende overwinning voor Frans te Brake, die daarmee plek drie bezette, en Nienke dus plek vier.

Direct na aanvang van de finalepartij was het Jos Rosendahl die de toon zette. Al snel werd duidelijk dat er voor Arnold niet meer dan een tweede plek in zat. Jos Rosendahl is een echte en terechte winnaar van dit 33ste Z-M toernooi. De hoofdprijs werd uitgereikt door Leo van Schie. Bloemen waren er van André Klein Gunnewiek namens de organisatie.
Nadat de hoop werd uitgesproken dat het Z-M toernooi in 2017 ook zo succesvol zal verlopen, volgde een gezellig samenzijn onder de muzikale klanken van de Jossies.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant