Zomertennistoernooi

Algemeen

HARREVELD/ZIEUWENT - Van 6 tot en met 12 juni heeft het Zomertennistoernooi plaatsgevonden met leden van zowel Harreveld als Zieuwent. Het toernooi was opgedeeld in vijf poules, waarbij de nummers 1 en 2 van iedere poule zich plaatste voor de finale. De finales waren afgelopen zondag en werden gehouden in Zieuwent. Het zomertoernooi is zeer succesvol en bovenal gezellig verlopen, waarbij de organisatoren en de spelers het weer mee hadden.

De uitslagen waren: Dames Dubbel 6: 1. Bianca en Lianne Wolters; 2. Chantal en Trees van Bronkhorst. Dames Dubbel 8: 1. Linda Buijing em Sandra Knufing; 2. Susan Kolkman em Lianne Krabbenborg. Heren Dubbel 6: 1. Bennie Storkhorst en Rudi Wopereis; 2. Gerard Knufing en René Spekschoor. Heren Dubbel 7: 1. Ivo Kampshof en Arjen Schutten; 2. Koen en Willy Severt. Heren Enkel 7: 1. Werner Knufing; 2. Eddy ten Have.

Alle prijswinnaars ontvingen een verrassingspakket van Bloemen op 12, een bon van Schoenhandel ten Bras en/of een handdoek van Waenink Borduuratelier.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant