Minioren Livo presteren goed

Algemeen

LICHTENVOORDE - In het weekend van 11 en 12 juni werd in Vaassen de Gelderse Minioren Finale gehouden. Dit is het Gelders Kampioenschap voor zwemmers in de leeftijd van 9 tot 12 jaar.
Voor de Livo-zwemsters was het veelal een kennismaking met gebruik van elektronische tijdwaarneming. Voor ZPC Livo zwommen Quinty Lucassen, Mette te Molder, Lynn Rötter, Maud Schutten en Mijntje Wopereis.

Quinty zwom de 100 meter schoolslag, waarop ze twaalfde werd, met een persoonlijk record. Mette zwom drie afstanden. Op de 100 meter wisselslag werd ze helaas gediskwalificeerd door een foutje bij het keerpunt. Op de 100 meter rugslag werd ze veertiende met een persoonlijk record. Op de 50 meter vlinderslag werd ze zeventiende. Lynn zwom maar liefst vijf afstanden. Ze werd elfde op de 100 meter schoolslag, achtste op de 50 meter vlinderslag, zevende op de 100 meter vrijeslag, op de 100 meter rugslag werd ze helaas gediskwalificeerd en op de 200 meter wisselslag zwom ze zich naar de vijfde plaats. Op alle afstanden zwom ze een persoonlijk record.
Maud zwom de 100 rugslag, de tijd was iets boven haar persoonlijk record.
Mijntje mocht drie keer aantreden. Alle afstanden zwom ze een persoonlijk record. Ze werd zevende op de 100 meter vlinderslag, negende op de 100 meter vrijeslag en elfde op de 100 meter schoolslag.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant