Hooiland Avonturen Dagen

Algemeen

LICHTENVOORDE - Wijkvereniging 't Hooiland komt met een nieuwe activiteit in de zomervakantie: de Hooiland Avonturen Dagen, bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. In de zomervakantie wordt elke week een andere activiteit georganiseerd. Begin- en eindpunt is altijd wijkgebouw de Schoppe aan de Johannes Vermeer straat 50 in Lichtenvoorde, om 13.30 uur en het duurt tot ongeveer 17.00 uur. Meedoen met alle activiteiten kost in totaal € 5,-. Leden van de wijkvereniging 't Hooiland krijgen korting en betalen voor meedoen aan alle activiteiten € 4,-. Wil je per activiteit betalen dan kost dat € 2,-.

Op donderdag 14 juli is de Gekke Opdrachten Race; op donderdag 21 juli Creatieve Middag; donderdag 28 juli Middagje uit naar Hof van Eckberge; donderdag 11 augustus Sportmiddag en Barbecue (ook voor de ouders. Van 31 juli tot 7 augustus zijn er in- en om wijkgebouw de Schoppe kinderactiviteiten van E&R, www.lichtindeachterhoek.nl. In die week daarom geen activiteiten van de Hooiland Avonturen Dagen.

Ouders en anderen die hand- en span diensten willen verlenen zijn van harte welkom. Met name meerijden naar Hof van Eckberge is zeer gewenst. Waar nodig wordt het programma aangepast voor 7-, 8-, 9-jarigen en 10-,11-,12-jarigen.

Wie wil meedoen, vrijwilliger worden of meer wil weten, kan mailen naar avonturendagen@hethooiland.nl.


www.hethooiland.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant