Loudy Addink. Foto: PR
Loudy Addink. Foto: PR

Drukke Buitenspeeldag

Algemeen

LICHTENVOORDE - De vijfde editie van de Buitenspeeldag Lichtenvoorde was wederom een succes. Naar schatting heeft initiatiefnemer en organisator, Stichting Wentholtpark, 1400 bezoekers mogen ontvangen in het park. Dit laat zien dat de belangstelling voor de Buitenspeeldag nog steeds groeiende is.

In de ochtend heeft de organisatie wederom bijzondere hulp gehad van de leerlingen van het Bariet. Dit jaar was het eerste jaar dat ook leerlingen van het Marianum, in de vorm van een maatschappelijke stage, hulp boden aan de opzet van het evenement.
Door de mix van de leerlingen is er veel werk verzet in de ochtend maar zeker ook in de middag en zag het park er tip-top uit!
Daarnaast heeft de organisatie het evenement weer kunnen organiseren door de bijdrage van alle sponsoren, verenigingen en door de vrijwilligers. Zonder hen had de organisatie deze dag niet kunnen organiseren en daarom wil de organisatie naast de leerlingen van het Bariet en het Marianum, ook hen bedanken voor hun enthousiasme en bijdrage!

Om 14:30 uur ging de Buitenspeeldag van start en al snel vulde het park zich met enthousiaste kinderen en ouders. Verschillende kinderen waren al vanaf de start op zoek naar die ene activiteit waar ze vorig jaar zoveel plezier hadden beleefd, maar ook de nieuwkomers zoals de Jeugdbrandweer, Loep en Kraantje Pappie kregen de jonge bezoekers enthousiast en daar verschenen ook rijen-dik de kinderen.

Dit jaar vierde de organisatie ook haar jubileumjaar. Het lustrum is extra onderstreept door de tekenwedstrijd die was uitgezet. Een tal van kinderen had thuis een mooie tekening gemaakt over het buiten spelen.
Vorige week heeft de organisatie, Sterre van 6 jaar, blij gemaakt door haar als winnaar uit alle tekeningen te halen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant