Foto: PR
Foto: PR

'Sing your heart out' in theater De Storm

Algemeen

WINTERSWIJK - Dertig zangers en zangeressen, verschillende leeftijden, verschillende achtergronden. Verschillende muzikale voorkeuren, verschillende stemmen. Eén grote overeenkomst: liefde voor de zang. Tijdens het theaterconcert 'Sing your heart out' op vrijdagavond 1 juli in theater De Storm in Winterswijk, zingen deze dertig vocalisten (allen volgen zij zangles bij zangeres/zangdocente Maartje Waanders) solo, in duo en in een groot koor.

De zangers en zangeressen (van 13 tot en met 57 jaar, jongens en meiden, mannen en vrouwen) zingen een zeer divers en origineel repertoire, bestaande uit pop- en rockmuziek, jazz en Franse chansons. Er wordt werk gezongen van onder andere David Bowie, Ed Sheeran, Michael Jackson, Billy Joel, Jess Glynne, Eva Cassidy, Wende Snijders en vele anderen.
De zangers worden ook dit jaar begeleid door een complete band. Drie professionele musici afkomstig uit het hele land, die normaal gesproken met grote Nederlandse artiesten spelen, komen de leerlingen begeleiden. Jaap Berends op gitaar/bas, Janco van der Kaaden op percussie en op toetsen Dennis Weelink.

De ene leerling zingt puur voor het plezier, de ander zingt in een koor of bandje, weer een ander gaat toelating doen op een conservatorium en voor weer een ander is het zijn of haar beroep. De leerlingen hebben er hard voor gerepeteerd, dus mocht je op 1 juli zin hebben in een muzikaal hoogstaand en gevarieerd concert, kijken of je zelf graag zangles zou willen of bijvoorbeeld iemand zoeken voor je koor/band of voor een optreden, kom dan kijken. Muzikaliteit, enthousiasme, geweldige stemmen, deze zangers weten al jaren hun publiek te ontroeren en plezieren.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant