Bruggink Open bij TC Harreveld

Algemeen

HARREVELD - Bij de Tennisclub Harreveld vindt het Bruggink Open dubbeltoernooi plaats van maandag 11 tot en met zondag 17 juli.

Dit Harreveldse dubbeltoernooi staat alom bekend om zowel haar gezelligheid rondom de wedstrijden, als om de fanatieke sfeer waarin wordt gestreden voor de overwinning.
Ieder jaar komen tennissers vanuit diverse plaatsen naar sportpark 't Hach in Harreveld om daar met hun partner te strijden om die gewilde eerste plek op het Open Tennistoernooi. Naast de mogelijkheid om zelf een lekker potje te tennissen op de verlichte kunstgrasbanen is er op het ruime overdekte terras perfect gelegenheid om ook de andere wedstrijden goed te volgen. De kantine is tijdens het toernooi continu geopend.
Op de doordeweekse dagen beginnen de wedstrijden al om 17.30 uur De laatste wedstrijd begint iedere avond rond 21.45 uur. Op de zaterdag en zondag kan men de tennissers 's morgens al in actie zien, met als hoogtepunt natuurlijk de (halve) finales op zaterdag 16 en zondag 17 juli. Aansluitend is op zondag de prijsuitreiking. Meedoen kan in de categorieën: Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel, in de klassen 5, 6 en 7. Opgeven kan tot en met zondag 3 juli via de website.


www.toernooi.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant