Zondag 17 juli in het Wentholtpark. Foto: PR
Zondag 17 juli in het Wentholtpark. Foto: PR

Muzikale cocktail smaakt naar meer

Algemeen

Relaxen in het Wentholtpark

LICHTENVOORDE - Anders dan vorig jaar was de 2e editie van 'een muzikale picknick in het park' er één van stralend weer. Waar vorig jaar de partytenten en zeilen werden gebruikt om te schuilen, werden ze afgelopen zondag ingezet om te relaxen en een beetje beschutting zoeken tegen de zon.

De muzikanten van St. Switbertus brachten een veelzijdig programma waarbij het publiek af en toe een interactieve rol had. Tussen de live-nummers van de blazerssectie en malletband door werd zomerse muziek gedraaid, zodat iedereen zich kon ontspannen op de grote groene ligweide. Kinderen dirigeerden mee met de 'Pirates of the Carribean' of 'Uptown Funk' of vermaakten zich op één van de twee springkussens die in het verlengde van het speeltuintje waren opgesteld. De oproep om er een echte picknick van te maken werd door velen gebruikt om eens weer ouderwets met kleedje en koelbox op de muziekweide te verschijnen.
De muzikale picknick zal zich de komende jaren wat de organisatie betreft verder ontwikkelen tot een evenement waarvoor steeds meer mensen de agenda vrij houden. Als aanloop voor de Zwarte Cross en de zomervakantie is het natuurlijk een mooie gelegenheid om alvast de ontspanning te zoeken in een van de mooie parken van Oost Gelre.
Samen met de Stichting Wentholtpark kijkt de organisatie dan ook terug op een bijzonder geslaagd evenement.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant