Het trekkerbal. Foto: PR
Het trekkerbal. Foto: PR

Tractor Sterrit & Trekkerbal in aantocht

Algemeen

LIEVELDE - Zaterdag 20 augustus wordt de vierde editie van de Tractor Sterrit verreden. Alle soorten en maten tractoren zullen aan de start verschijnen. Van oldtimers van bijna een eeuw oud tot de nieuwste tractoren vers van de fabrieksband. Alle mensen worden om 13.00 uur welkom geheten bij Lensink Constructie-Machines in Lievelde met koffie en krentenwegge. Daarna wordt er van start gegaan. Het belooft wat de organisatie betreft weer een mooie tocht door de Achterhoek te worden met verschillende verrassingen. Inschrijven voor de Tractor Sterrit kan nog tot 14 augustus.

Ook aan de kinderen en overige geïnteresseerden zonder tractor is gedacht. Het terrein bij Lensink is overdag gratis toegankelijk voor een hapje en een drankje. Er is voor de kinderen gratis schepijs. Net als vorig jaar is er ook weer de 'Kramp Traptrekkerrace'. In verschillende leeftijdsklassen zullen de kinderen op het terrein van Lensink van start gaan onder toeziend oog van de toeschouwers. Winnaars ontvangen een 'echte' beker. Ook zal er weer een verkiezing van de mooiste traptrekker plaatsvinden. De winnaar gaat naar huis met een Case Puma CVX 240 traptrekker met frontlader. Er is voor de kinderen een springkussen en er zijn radiografisch bestuurbare tractoren waar ze zich even op kunnen uitleven. Alle kinderen met traptrekker krijgen sowieso een attentie.

Trekkerbal met Bökkers
Wanneer alle rook van de Tractor Sterrit is opgetrokken zal 's avonds om 19.00 uur het Trekkerbal losbarsten. Een combinatie van brullende gitaren, dance, Achterhoekse gezelligheid, bier en tractoren. De hal van Lensink wordt omgetoverd tot een bruisend festivalterrein. De organisatie voorspelt een unieke ervaring. Dit jaar met onder andere DJ Harbo, Satisfexy en de Bökkers. Deze laatste mannen zetten met hun snoeiharde gitaren en knetterende drums standaard elke tent op zijn kop. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaarvia de website. Tevens kunnen belangstellende op de website ook busvervoer naar het Trekkerbal reserveren. Er zijn namelijk verschillende opstapplaatsen in de regio.


www.tstl.nl

De traptrekkerrace. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant