Sport en spel bij De Els

Algemeen

Lichtenvoorde - De laatste week van de schoolvakantie kan er weer heerlijk gesport worden bij speeltuin De Els. LICHT organiseert een week met activiteiten met het thema 'Buitengewoon Briljant'. Ieder mens is uniek en bijzonder en heeft talenten. Je talent voor sport kun je inzetten bij de sport die bij je past. Er zijn sportclinics voor voetbal, volleybal, badminton en dans. Elke middag is er sport en spel voor kinderen en tieners en het sporten voor de avond is voor 16+.

Op dinsdagmiddag wordt er een zeskamp georganiseerd. Dan kan iedereen zijn of haar Olympische talenten ontdekken. Op woensdagavond zijn er Oud Hollandse spellen en vrijdagavond is er een vossenjacht (voor kinderen tot 11 jaar).

Elke ochtend zijn er om 10.30 uur twee clubs, één voor de kinderen van 4 tot en met 8 jaar en één voor kinderen vanaf 9 jaar. Voor meer informatie over de activiteiten kun je terecht op de website. Iedereen is hartelijk welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van de sportclinics of de clubs.


www.lichtindeachterhoek.nl/lichtweken/programma


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant