Gemeente Oost Gelre ook via WhatsApp bereikbaar

Algemeen

'Laagdrempelig en gemakkelijk contact met de gemeente belangrijk'

OOST GELRE - Vanaf deze week kunnen inwoners van Oost Gelre hun vraag aan de gemeente ook via WhatsApp stellen. Inwoners en ondernemers die een vraag hebben of een melding door willen geven kunnen contact opnemen via het WhatsApp-nummer: 06 39 63 55 56. Burgemeester Annette Bronsvoort: "We vinden het belangrijk dat we als gemeente laagdrempelig en gemakkelijk bereikbaar zijn voor onze inwoners en ondernemers. WhatsApp past daar goed bij."

De gemeente Oost Gelre investeert al een aantal jaar in dienstverlening via social media. Zo kunnen inwoners al geruime tijd hun vraag of opmerking via Facebook en Twitter bij de gemeente kwijt. WhatsApp is daar een logisch vervolg op. "We vinden het belangrijk om aan te sluiten bij de kanalen die inwoners ook gebruiken. WhatsApp is een veelgebruikte app met bijna 10 miljoen gebruikers in Nederland. Het is een mooie toevoeging aan onze servicekanalen. Uiteraard kunnen inwoners ook gewoon hun vragen blijven stellen via e-mail, telefoon, of aan de balie."

Tijdens openingstijden
De gemeente beantwoordt de vragen via WhatsApp van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur. De vragen worden zo snel mogelijk, binnen 24 uur, op werkdagen beantwoord. De gemeente stuurt geen privacygevoelige informatie via WhatsApp.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant