Foto: PR
Foto: PR

Boh Foi Toch en Bökkers op Bam-festival

Algemeen

VRAGENDER - Het eerste weekend van oktober is het BAM-festival in Vragender. Het festival is genoemd naar het voormalige voetbal'stadion' Bun Al Meu \tegenover restaurant Beneman. Gemoedelijke Achterhoekse sfeer in combinatie met de juiste bands tekenen het evenement.

Op vrijdag 30 september trappen om 20.00 uur de Paloma's en Boh Foi Toch af, waarna op zaterdag 1 oktober vanaf 20.30 uur het 'Hakken & H?ken' plaatsvindt tijdens het Bun Al Meu Festival. De combinatie van onvervalste (dialect) Rock en Roll van Bökkers in combinatie met De Boetners, DJ Robby Reyes en Hardcore klanken van DJ Dymonic moeten zorgen voor een groot feest.

Op zondag 2 oktober vanaf 14.00 uur staat het festival in het teken van het Oktoberfest. Iedereen is dan van harte welkom in de volledig in Oktoberfest-sfeer aangeklede tent. 'Wir Sind Spitze' en DJ Double BB zorgen voor de muzikale omlijsting in passende sfeer.
Ook aan de kleintjes is gedacht. Er is dit jaar een 'Kindergarten' met diverse speelattributen en vermaak onder leiding van professionele begeleiders. De kinderen kunnen dus gerust mee.

De entree is gratis.


www.bunalmeufestival.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant