Foto; Martijn Koolmees
Foto; Martijn Koolmees

Aftrap voorverkoop Keifestival succesvol

Algemeen

Inmiddels één derde van de kaarten verkocht

LICHTENVOORDE - Afgelopen zaterdag 24 september startte de voorverkoop van het Keifestival op de inmiddels bekende manier: kaarten met flinke korting én een drankje van het huis, bij Tapperij van Ooijen.

Zaterdagavond was het een drukte van jewelste bij Tapperij van Ooijen. Een breed lachende Manus van Ooijen voorzag kopers van Keifestival-tickets van een gratis drankje, mét de voor hem zo kenmerkende glimlach. "Een prachtige manier om de voorverkoop te starten, mensen nemen samen alvast het programma door en halen herinneringen van voorgaande edities op", aldus de kastelein van Tapperij van Ooijen.
Maar liefst 500 entreetickets ging afgelopen zaterdag over de toonbank, een hoopvol vooruitzicht voor de organisatie van het Keifestival. "Als dit de voortekenen zijn voor de voorverkoop, dan gaan we weer een fantastische editie tegemoet", aldus organisator Walter Niënhuis. "We hebben in één avond al bijna één derde van het totale aantal tickets verkocht."
In 2015 keerde het Keifestival na vijftien jaar bij HCR Het Zwaantje terug naar het centrum van Lichtenvoorde. Dit bleek direct een succes, het festival was namelijk meteen uitverkocht. Of dat ook voor deze editie opgaat, zal moeten blijken. Het ligt in ieder geval niet aan de voorbereidingen van de organisatie, noch aan het programma voor de 29e oktober. Dat biedt tributes van onder andere Michael Jackson, Adele, David Bowie en Pantera, en diverse andere bands. Vanaf heden zijn de kaarten online te koop op de site van het Keifestival, bij Westernman Jeans & Casuals én bij de deelnemende horecazaken.


www.keifestival.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant