Enerverende start kruisjasseizoen

Algemeen

HARREVELD - De eerste kruisjasavond in café de Boer kende een buitengewone goede opkomst, maar nog opmerkelijker de eerste fanatieke en strijdlustige kaartkoppels. Op een sfeervolle nazomeravond waren het vooral de kruisjassende dames die zich lieten zien in de strijd om de dagprijzen. Zo kende deze eerste avond met enkele nieuwe kruisjasgezichten meteen een spannend verhaal aan elke kruisjastafel, met enkele verpletterende scores van 1800, 1900 en zelfs 2000 punten.

Met ervaren koppels werd de kaartvloer aangeveegd, de hoge scores zorgde voor de nodige verschillen in de top, maar ook voor de strijd onderin.
Uiteindelijk was het verrassend dat het ervaren koppel Hummelink – Spieker zich proostend kon troosten met het verliezende maar smaakvolle drankje. Door enkele goede scores werd in de laatste kaartronde de spanning bovenin wat minder en met een formidabele voorsprong ging de eerste hoge kruisjas-eer naar het koppel mw. Meekes-dhr. Rietberg, met 5.480 punten. Op plek twee eindigde het koppel mw. Severt-dhr. Bokkers met 4.780 punten en op plek drie mw. Bruggink-dhr. van Roon met 4.760 punten.
Met 3.730 punten was de poedelplaats voor het koppel Hummelink-Spieker.
De kruisjassers kijken alweer met spanning uit naar de eerstvolgende kaartavond op vrijdag 7 oktober in café de Boer te Harreveld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant