Bloemschikkers welkom

Algemeen

LICHTENVOORDE/WINTERSWIJK - Dat bloemschikken meer is dan een paar bloemen in een bakje steken blijkt wel als men de werkstukken van de cursisten van Groei & Bloei Afd. Oost Gelre-Winterswijk ziet. Of het nu om cursisten gaat die net begonnen zijn of van de meer ervaren bloemschikkers, de resultaten zijn altijd eigentijds, aantrekkelijk en een sieraad in de woonkamer. Omdat G&B-docenten de cursisten aansporen zoveel mogelijk materialen uit de tuin te gebruiken, zijn de kosten ook prima zelf in de hand te houden. Dit najaar starten er weer cursussen in diverse plaatsen en daar is nog ruimte voor enthousiaste deelnemers.

Hieronder een overzicht van de cursussen met de eerste cursusdatum: Winterswijk: maandag 26 september en dinsdag 27 september; Lichtenvoorde: dinsdag 27 september en woensdag 26 oktober; Zieuwent: woensdag 28 september (bij voldoende deelnemers).

Voor alle cursussen in kan men voor informatie en/of inschrijven contact opnemen met Hettie Krajenbrink, telefoon: 0623423207. Wanneer men het bezwaarlijk vindt om zich voor een hele cursus in te schrijven: het is ook mogelijk om voor een enkele les te kiezen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant