Groei & Bloei over Tuingeluk

Algemeen

WINTERSWIJK/LICHTENVOORDE - Voor veel mensen is hun tuin heel belangrijk en hebben zij er veel plezier en voldoening van. Maar helaas is er ook een grote groep tuinenbezitters die weinig of geen ' tuingeluk' ervaren. Soms door een verkeerde start of onwetendheid maar ook ontvangt men wel slecht advies en daardoor verloopt alles heel anders dan men verwacht.
Maar ook bij tuinenbezitters waar het allemaal wel goed groeit en bloeit komen regelmatig wel twijfels boven over veranderingen en/of aanpassingen om nog meer van het buitenleven te genieten.

Op woensdag 26 oktober gaat Jan Bent van Tuincentrum Wenninkhof uit Meddo vertellen op welke manieren men de meerwaarde van de eigen tuin kan ervaren en daardoor (weer) gelukkig met zijn/haar tuin kan worden.
Jan Bent: " Deze avond gaat over de vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk: de goede verhouding tussen groen en bestrating; een combinatie van hoog en laag; rust en privacy en niet meer tuinwerk dan u zou willen. Aan de hand van beelden laat ik de aanwezigen zien hoeveel extra's een tuin kan bieden. Een tuin is niet alleen leuk, een tuin doet veel meer dan men denkt; een tuin geeft mensen rust, laat ze genieten en verrijkt hun leven."

Op deze ongetwijfeld boeiende en leerzame avond is iedereen van harte welkom; leden van Groei & Bloei mogen gratis naar binnen en niet-leden betalen 3,50 euro (inclusief koffie/thee).
De informatieavond over 'Tuingeluk' wordt gegeven bij Hotel Bulten, Parallelweg 72 te Winterswijk en begint om 20.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant