Jasper Draaijer (r) uit Lochem met 'partner in crime' Frank Dijk (l) uit Vragender.
Jasper Draaijer (r) uit Lochem met 'partner in crime' Frank Dijk (l) uit Vragender.

Beatcrooks genomineerd als best opkomende act 2016

Algemeen

LOCHEMVRAGENDER - Jasper Draaijer uit Lochem en Frank Dijk uit Vragender hebben met hun dj act 'Beatcrooks' de felbegeerde vakjuryprijs gewonnen! Deze prijs werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse Party Awards Gala op woensdag 30 november in Raamdonksveer.

"We waren al super blij met de nominatie 'Best opkomende act 2016' en hebben als klap op de vuurpijl ook deze 'Vakjuryprijs' in ontvangst mogen nemen. Dat is een geweldige bekroning op alle energie en passie die we erin hebben gestopt. Tijdens de uitreiking hebben twee landelijk bekende festivals persoonlijk gevraagd of we bij ze willen komen optreden. Dat is stiekem (naast een optreden in de tent tijdens de Keidagen) toch wel onze droom en daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen!", aldus een enthousiaste Jasper.

De werkzaamheden als 'DJ Jasper' is Draaijer momenteel aan het afronden. Vanaf 2017 kan hij volledig een nieuw avontuur aan gaan met de DJ act Beatcrooks. Samen met "partner in crime" Frank Dijk uit Vragender richten ze zich op tentfeesten/dorpsfeesten en festivals. Hun Led Robot, remixen en de professionaliteit van de act staken volgens de jury er met kop en schouders bovenuit. Wie weet staan ze deze zomer bij jou wel in de buurt.


www.beatcrooks.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant