ZSOM in De Molenberg

Algemeen

LICHTENVOORDE - Het programma van de ZSOM wordt iedere week op vrijdag vanaf 15.00 uur uitgezonden in Antoniushove. De uitzending van vrijdag 20 januari bevat de volgende onderdelen.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio.

Bonne Route
Op 7 april 2016 vond er een concert plaats in het Kulturhus van Varsseveld. Bonne Route speelt 'Mooie liedjes op zien Achterhoeks' in de eigen streektaal. Aanvankelijk bestond het repertoire uit volksmuziek uit verschillende landen, vandaar ook de naam 'Bonne Route' (Goeie Reis). Maar zoals met elke reis kom je op een gegeven moment ook weer thuis in de Achterhoek waar de 'roots' van de groep liggen. Met de jaren is een eigen muziekstijl ontstaan, waarin humor, het verleden, het heden, ontspanning en vrolijkheid terug te vinden is. De tekst en muziek, uitsluitend gespeeld op akoestische instrumenten, zijn grotendeels van eigen hand. Vandaag het twee deel van dit concert.

ZSOM Regiojournaal
Opnieuw nieuws en actualiteiten uit de regio

Optreden Willeke Alberti in Antoniushove
Op dinsdag 1 november 2016 genoten de bewoners van de locaties Rapenburgsestraat, Patronaatshof en Hof van Vlierbeek met volle teugen van een optreden van Willeke Alberti in Careaz Antoniushove. In februari 2016 kregen alle zorgteams van Careaz een activiteitencheque 'Waardigheid & Trots' uitgereikt, waarmee de medewerkers de mogelijkheid kregen in 2016 leuke dingen te organiseren. Zo was er een zorgteam van Careaz in Lichtenvoorde dat tijdens een uitje aan de bewoners vroeg wat hen een leuke dag zou bezorgen. Een optreden van Willeke Alberti bleek een grote wens van velen en deze wens ging in vervulling! Kijk naar het tweede en laatste deel.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant