De cast van Tof Volk. Foto: PR
De cast van Tof Volk. Foto: PR

Toneelvereniging Tof Volk brengt klucht

Algemeen

VRAGENDER - Toneelvereniging Tof Volk brengt ' Als ie veult wat ik veul, dan zeg ie niks meer', geschreven door Evelien Evers, op de planken.

De familie De Vries runt een autogarage / benzinepomp. Moeder Sien probeert er het beste van te maken, maar dat valt niet mee. Schoonmoeder, ook wonende bij de garage, heeft last van een chronische klaagziekte waar ze te pas en te onpas gebruik van maakt. Vader Joost, zoon Sam en werknemer Hein werken in de garage tot er een collega bij moet komen. De keuze valt op Jannet. Voor Hein is daarom de boel te klein terwijl Sam en Bart (de vertegenwoordiger die kind aan huis is) er totaal geen problemen mee hebben. Wat er zich verder in en om de garage af gaat spelen, moet iedereen maar zelf komen kijken.

De voorstellingen zijn op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari vanaf 20.00 uur bij Overkamp in Vragender. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De voorverkoop van kaarten, die negen euro kosten, start op vrijdag 20 januari. Kaarten worden verkocht van woensdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur bij korenmolen De Vier Winden, en 's avonds en in het weekend bij café Overkamp (maandags gesloten). Kaarten moeten contant betaald worden. Zie ook de Keitjes.


www.tofvolk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant