Jantien Klein Ikink. Foto: Karin Stronks
Jantien Klein Ikink. Foto: Karin Stronks

'Samen zetten we Lichtenvoorde nog beter op de kaart'

Algemeen

Jantien Klein Ikink nieuwe gezicht van Lichtenvoorde.nl

Door Karin Stronks

LICHTENVOORDE – Lichtenvoorde.nl heeft een nieuw gezicht: de 28-jarige Jantien Klein Ikink neemt het stokje over van Annet Gierkink. De van oorsprong uit Vragender afkomstige Jantien gaat de Facebookpagina en de website Lichtenvoorde.nl bijhouden. Worden er activiteiten, evenementen en andere leuke dingen georganiseerd in Lichtenvoorde, dan zorgt Jantien er samen met Hylke ter Beest en Ilse Schutte voor dat deze gepromoot worden.

Samen-gevoel
"Er is al veel leuks in Lichtenvoorde, we hebben een prachtig winkelcentrum met legio mogelijkheden, horecaondernemers die een vergaande samenwerking hebben, een groot aantal mooie evenementen en de maandelijkse gezamenlijke koopzondag. Ik heb er veel zin in om dit moois door te geven en wie weet nog meer te gaan betekenen voor centrum Lichtenvoorde. Dat kan ik niet alleen, daar moeten we samen voor gaan. Mijn absolute speerpunt is dan ook het samen-gevoel een boost geven!" Aan het woord is een zeer enthousiaste Jantien Klein Ikink.

Filmpje
Jantien heeft zichzelf inmiddels voorgesteld met een filmpje op de Facebookpagina van Lichtenvoorde.nl. Met een selfiestick wandelde ze door het centrum en vertelde over zichzelf, haar doelen en plannen. Jantien glimlacht: "Ja dat was lachen, ik liep daar te praten en vergiste me soms, toen ik het filmpje af had was de batterij van m'n mobiel bijna leeg. Ik heb nog overwogen om het opnieuw op te nemen maar heb toch dit filmpje maar online gezet. Al heel wat mensen hebben gereageerd, heel positief zelfs. Het filmpje laat zien hoe ik ben en wat m'n visie op Lichtenvoorde.nl is. Laagdrempelig en echt!"

Betrokkenheid en ruimte
Het doel wat Jantien samen met de ondernemers en met Lichtenvoorde.nl wil bereiken is dat Lichtenvoorde het derde winkelcentrum van de Achterhoek wordt (na Doetinchem en Winterswijk, red.). Ze benadrukt: "Consumenten spelen hierin een belangrijke rol. We willen toch allemaal over tien jaar nog steeds gemoedelijk en gezellig hier in Lichtenvoorde winkelen? Het is een kwestie van gunnen. Daar moeten we ons met z'n allen bewust van zijn. Zelf denk ik dat dit doel zeker gehaald kan worden. Weet je, de Lichtenvoordse en Achterhoekse mentaliteit is hierin belangrijk. Twee punten, betrokkenheid, mensen kunnen elkaar vertrouwen en van elkaar op aan, en ruimte, niet alleen op landelijk gebied maar ook voor ondernemers. Werken onder het motto 'de een z'n groei, de ander z'n bloei', hiermee bedoel ik het elkaar versterken in plaats van beconcurreren."

Samen
Jantien heeft met Annet Gierkink om de tafel gezeten, ze is momenteel druk bezig met kennismaken met de ondernemers, winkeliers en horeca. Ze legt uit: "We hebben de doelstelling besproken, ik heb alle vertrouwen in een goede samenwerking. Worden er leuke evenementen bedacht en georganiseerd, wij helpen met de promotie en dragen het uit. Heeft een ondernemer iets leuks te vertellen wat heel Lichtenvoorde moet weten? Wij zetten het nieuwtje online. Zeker gaan we ook de samenwerking zoeken met de Elna door elkaar op de hoogte te houden van actuele zaken. Samen zetten we Lichtenvoorde nog beter op de kaart!"


www.lichtenvoorde.nl
www.facebook.com/Lichtenvoordenl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant