Afbeelding

Bowlingcompetitie Zieuwent

Algemeen

ZIEUWENT - De bowlingcompetitie bij het Sourcy Center te Zieuwent is in volle gang. Omdat het einde van deze competitie in zicht begint te komen, is de stand tot nu toe verwerkt voor een mooi overzicht.

De dames van Blue Eyes staan - ondanks het fanatieke spel dat zij er op na houden- op de allerlaatste plek met 2 punten en een score van 5.743 punten. Net voor hen staan de Spare Strike Wopereis met vier punten en een score van 6.572 punten. De Old Ladies hebben acht punten met een score van 6.910 punten. Ondanks dat zij zichzelf oud noemen, doet dit team het goed, Jose Wolters heeft het hoogst gegooid met een score van 177.

De heren van Rensing komen al wat hoger: zij staan op een vijfde plek met een score van 7.170 met veertien wedstrijdpunten. De heren van Hooiland 2 staan op de vierde plek plaats 16 punten en een score van 7.420. Op de derde plaats staan de Lummels met achttien punten en een score van 7.536. Ondanks zij (nog?) niet bovenaan staan hebben zij wel de topscorer van dit toernooi in hun team. Michel Kolkman heeft namelijk het hoogst gescoord van zowel de mannen als de vrouwen, met een score van 219 punten.

Op de tweede plaats met een gedeelde stand staan tot nu toe de jongens van Hooiland 3 (twintig punten, score 6306) samen met SWOG (twintig punten, score 7142). Marietje Bleumink heeft een score van 176 en hiermee zet zij zichzelf op de tweede plek van de dames. Paulien Hieltjes staat op de derde plek van de dames met een mooie score van 159.

Op de eerste plaats staat met 22 punten en een score van 7910 het team De Boefjes. Maarten Eekelder is hierbij de op een na hoogste van de heren met maar liefst een score van 210. op de derde plek staat Thomas Doppen met 196 punten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant