De jubilarissen werden in de bloemetjes gezet. Foto: PR
De jubilarissen werden in de bloemetjes gezet. Foto: PR

Jubilarissen in het zonnetje bij EHBO Lievelde

Algemeen

LIEVELDE - Tijdens de jaarvergadering op 13 februari werden de diverse activiteiten van de EHBO-vereniging Lievelde besproken en de leden werden bedankt voor hun grote inzet voor de vereniging.

Kaderinstructeurs en verbandmeester werden in de bloemetjes gezet. Antoon Buil werd hartelijk bedankt voor de 22 jaren die hij actief lid was. De vereniging heeft begrip voor de persoonlijke omstandigheden die ervoor zorgen dat hij moet stoppen en bedankte hem met een bloemetje. Na de pauze was het tijd voor de jubilarissen. Hendrik Everink werd gehuldigd voor het veertigjarig lidmaatschap. Ook Aloys Kolkman werd in de bloemetjes gezet vanwege zijn 35-jarig lidmaatschap.
Dertig jaar al is Bennie Oosterholt lid; ook hij werd gehuldigd, net als Yvonne Klein Tank, Ursula Weenink, Liesbeth Bleumink en Marie-Louise Tanck. Zij zijn alle vier al 25 jaar lid. Na alle jubilarissen te hebben toegesproken en hen te hebben voorzien van bloemen en de bij hun jubileum horende speldjes, nodigde de voorzitter iedereen uit om nog even gezellig na te praten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant