Kinderrommelmarkt op Koningsdag rondom Antoniushove

Algemeen

LICHTENVOORDE - Speel-o-theek 'Leentje Uit' houdt op Koningsdag, donderdag 27 april, weer de traditionele kinderrommelmarkt rondom zorgcentrum Antoniushove in Lichtenvoorde. De rommelmarkt is van 10.00 tot 13.00 uur. Vanaf 09.00 uur mogen de verkoopplekken ingericht worden.

Inschrijven kan bij de speel-o-theek. Het adres is Vincent van Goghstraat 8a, 7131 VG Lichtenvoorde. Een verkoopplek kost 3,50 euro. De deelnemende kinderen krijgen bij het inschrijfformulier twee gratis consumpties. De openingstijden van de speel-o-theek zijn: dinsdag van 19.00-20.30 uur, donderdag van 09.00-11.00 uur en vrijdag van 15.30-17.30 uur. De ruimte van één verkoopplek is ongeveer zo groot als een parkeerplaats voor een auto, het is een grasveldje, een meter van het pad af, een stuk plastic of een deken is handig om de spulletjes op uit te stallen.

Het lossen en laden van de spullen kan niet op het terrein zelf, maar wel in de buurt van je verkoopplek. De plekken zijn genummerd, het nummer staat op je inschrijfformulier. De speel-o-theek heeft zelf ook een stand op de rommelmarkt. Net als in andere jaren kunnen hier diverse consumpties gekocht worden: koffie, thee, limonade, koekjes, suikerspin, popcorn en nacho-chips-met-een-sausje. Alles voor redelijke prijzen.


www.speelotheeklichtenvoorde.nl
facebook 'Leentje Uit'

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant