Lucky Saturday bij Multimate Groenlo

Algemeen

GROENLO – Zaterdag 1 april is Lucky Saturday bij Multimate in Groenlo. De fullservice bouwmarkt aan de Parallelweg biedt alle klanten dan om te beginnen al twintig procent korting op alles. Of dat nog niet genoeg is, mag iedere klant ook een draai geven aan het Rad van Avontuur, met kans op korting bij de volgende aankoop, en zelfs kans op gratis producten. Bovendien kan deze Lucky Saturday gezien worden als de start van het buitenseizoen: veel producten voor heerlijk buitenleven.

Het Rad van Avontuur geeft altijd prijs: de klant heeft op deze Lucky Saturday kans op gratis potgrond, een gratis tuinschep of een bezem (zo lang de voorraad strekt) of op korting bij de volgende aankoop.

Multimate Groenlo levert een breed aanbod aan producten die men in een bouwmarkt verwacht. "Maar wij doen net wat méér", zegt eigenaar Gerrit Snellenberg van Multimate Groenlo. "We adviseren onze klanten goed, niet alleen bij aankopen in de winkel, maar zo nodig bekijken we met de klant de situatie ook bij de mensen thuis. Alles voor een goed advies en goede service."

Multimate is klaar voor een 'zinderende zomer'. Snellenberg: "We hebben een groot aanbod aan buitenzonwering. We adviseren graag bij de aanschaf, in de bouwmarkt of desgewenst bij de mensen thuis. We maken de zonwering natuurlijk perfect op maat voor onze klanten, en monteren die ook. Net zoals onze klanten dat kennen van onze inbouwkasten op maat." Ook horren heeft Multimate in verschillende uitvoeringen, en ook deze worden perfect op maat gemaakt en gemonteerd.

Klanten kunnen deze Lucky Saturday net als altijd terecht van 08.30 tot 17.00 uur. Op zondag is Multimate aan de Parallelweg 3 in Groenlo open van 12.00 tot 16.00 uur en op werkdagen van 08.30 tot 20.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant