Voorzitter Gerhard Huetink reikte de prijzen uit, samen met bestuurslid Jolanda Visser (rechts) en Christa Reesink (tweede van rechts). Foto: PR
Voorzitter Gerhard Huetink reikte de prijzen uit, samen met bestuurslid Jolanda Visser (rechts) en Christa Reesink (tweede van rechts). Foto: PR

Start toeristisch seizoen met ontdekkingstocht voor prijswinnaars

Algemeen

WINTERSWIJK - De vereniging Boer(en)Recreatie (B&R) heeft tijdens de Vrijetijdsbeurs bij Obelink eind december en op de Vakantiebeurs in Utrecht in januari een grote verloting gehouden onder de vele honderden bezoekers van hun promotiestand. Onlangs waren de prijswinnaars in Winterswijk.

De vijftig leden van B&R stelden prijzen beschikbaar, wat een royaal gevulde mand met streekproducten en gratis overnachtingsmogelijkheden ter waarde van in totaal 350 euro opleverde.

Ontdekkingstocht
De heer en mevrouw Putman uit Laag-Keppel wonnen de prijs bij Obelink en op de Vakantiebeurs was Ria Adams uit Waalwijk de gelukkige. Zij kwamen op 15 maart naar Winterswijk om hun prijs in ontvangst te nemen. Het idee achter de verloting is, dat de winnaars een ontdekkingstocht door het Nationaal landschap rondom Winterswijk en Aalten maken.
Daarom kregen ze niet de inhoud van de mand overhandigd, maar moeten zelf de prijzen verzamelen aan de hand van de plattegrond op de folder Gastvrij op de Boerderij, waarvoor vouchers zijn overhandigd.

Fietsen en wandelen
Het echtpaar Putman gaat de prijzen ophalen tijdens een fietstocht door de omgeving, die ze al redelijk goed kennen. Ze komen oorspronkelijk uit Lichtenvoorde, hebben familie in Aalten en maken graag mooie fietstochten.
Ria Adams gaat samen met haar vriendin op pad om de prijzen op te halen. Zij logeerden bij Roerdinkhof en hebben tijdens een wandeling al enkele vouchers ingeleverd. Bij de Harmienehoeve kregen ze een kaasje en bij Groepsaccommodatie De Reehutte mochten ze een 5-literpak puur appelsap van eigen oogst in ontvangst nemen. Mevrouw Adams was zeer onder de indruk van de aangeboden ontdekkingsreis door het Nationaal Landschap: "Ik wist niet dat het hier zo mooi is. We moeten hier zeker nog vaker terugkomen."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant