Veel vertier, ook voor de jeugd, tijdens het Longa-weekend. Foto: PR
Veel vertier, ook voor de jeugd, tijdens het Longa-weekend. Foto: PR

Longa-Weekend komt er aan

Algemeen

LICHTENVOORDE - In het weekend van 9, 10 en 11 juni aanstaande zal het jaarlijkse terugkerende Longa'30 weekend plaatsvinden. Dit weekend is voor iedereen die betrokken is bij de club en de verwachting is, dat vele Longa-leden en –sympathisanten een bezoek aan de Treffer zullen brengen om deel te nemen aan de diverse activiteiten of de deelnemers aan te moedigen.

Op vrijdag 9 juni zal het Longa'30 weekend beginnen vanaf 17:30 uur met een kamp voor de O11- en O13-jeugd. Hiervoor wordt een heus laadbakkenkampement opgezet met medewerking van Jos Dusseldorp Transport. Voor deze jongens en meisjes vinden er een voetbaltoernooi en andere leuke activiteiten plaats. 's Avonds om 20:30 uur begint de jaarlijkse Voetbalkennis Quiz van de Supporters Club van Longa (SCL). Dit biedt een uitgelezen kans om je voetbalkennis te meten met andere voetbalbollebozen.

Op zaterdag 10 juni zullen in de ochtend en het begin van de middag voor de O11- en O13-jeugd diverse activiteiten plaatsvinden, waaronder een onderling voetbaltoernooi. Voor de oudere jeugd (O15- en O17-jeugd) vinden vanaf 16:00 uur leuke activiteiten plaats en zal een onderling voetbaltoernooi worden gespeeld op het hoofdveld. Ook de O9-jeugd, Westerlaan- en Obbink-cup jeugd beginnen vanaf 16:00 uur met hun kamp met diverse activiteiten en een onderling voetbaltoernooi.

In de ochtend van zondag 11 juni zullen de activiteiten voor de O9-jeugd, Westerlaan- en Obbink-cup jeugd worden vervolgd. Voor de senioren en de O19-teams zal vanaf 10:00 uur in de ochtend het jaarlijkse Jan Wichmantoernooi worden afgewerkt. In de middag zal om 13:30 uur het grote Longa'30 feest beginnen. Dit feest is voor iedereen die Longa een warm hart toedraagt. Naast het genieten van muziek en de nodige versnaperingen zullen ook de jaarlijkse huldigingen (zoals de minst gepasseerde keepers en de supporter van het jaar) door het bestuur en de Supportersclub plaatsvinden. Voor de jongeren zullen diverse spelattributen aanwezig zijn. Het Longa'30 weekend zal worden beëindigd om circa 18:00 uur, waarmee er weer een gezellig eind is gekomen aan een prachtig seizoen voor de oranje-witten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant