Wessel Kruisselbrink doet het D-examen op slagwerk. Foto: Jurgen Pillen
Wessel Kruisselbrink doet het D-examen op slagwerk. Foto: Jurgen Pillen

Getalenteerde leerlingen van Boogie Woogie presenteren zich op 29 mei

Algemeen

WINTERSWIJK - De D-kandidaten van Boogie Woogie presenteren zich op maandagavond 29 mei in de concertzaal van Boogie Woogie Cultuurcentrum. Een aantal van hen wordt begeleid door het orkest van de muziekvereniging waar hij of zij lid van is. De openbare presentatie van de D-kandidaten begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Iedereen is van harte welkom om te kijken en luisteren naar de crème de la crème van Boogie Woogie.

D-kandidaten
De leerlingen die op 29 mei spelen volgen hun muzieklessen bij Boogie Woogie. Ongeveer twee tot twee en een half jaar na de start van de opleiding kan het A-examen afgenomen worden. Gemiddeld om de twee jaar volgt het volgende examen. Dit loopt door tot en met het D-examen, voor de meer getalenteerde leerling.

Op 29 mei kan men luisteren naar de muzikale prestaties van de volgende D-kandidaten: Britt Wiltink op bugel (St. Jan Meddo); Hanna de Vries op klarinet (Excelsior Winterswijk); Silvie Ruesink op fluit; Femke ten Have op klarinet (St. Agatha Harreveld); Jan Willem Kobus op trompet (Excelsior Barlo); Paulien te Winkel op hobo (AOV Aalten); Wessel Kruisselbrink op slagwerk (Concordia Kotten).

Fotobijschrift: op de foto Wessel Kruisselbrink. Fotograaf Jurgen Pillen

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant