Open Dag bij Beusink Recreatie in Lievelde

Algemeen

LIEVELDE - Groepsaccommodatie Beusink Recreatie in Lievelde houdt op zondag 28 mei een open dag. Deze dag stelt Beusink iedereen in de gelegenheid om de groepsaccommodaties Dele, Schoppe, Melkhuis, Binnenhof en Buitenhof te bezichtigen. Ook presenteren zij het grootste omnistadium van Europa.

Tevens zijn de speelvoorzieningen geheel vernieuwd en uitgebreid met een groot springkussen en een sportief calisthenics-park.

Beusink Recreatie bestaat 37 jaar en is inmiddels één van de grootste groepsaccommodaties van Nederland. Eigenaar Jeroen Beusink hoopt zondag veel bezoekers te verwelkomen op zijn terrein. "Ons team vindt het leuk de verschillende groepsaccommodaties te laten zien en we zijn trots op de nieuwe speelvoorzieningen. Natuurlijk is er gelegenheid om deze uit te proberen." Beusink vervolgt: "Je moet de groepsaccommodatie blijven vernieuwen. Klanten verkennen graag de omgeving, maar willen ook graag actief en sportief op het terrein bezig zijn. Afgelopen weekend is voor het eerst alles in gebruik genomen. Wij hebben veel positieve reacties mogen ontvangen."

Beusink Recreatie is te vinden aan de Lieveldeweg 106 in Lievelde. De open dag is op zondag 28 mei van 12.00 tot 16.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant