Expositie door jonge kunstenaars in Lichtenvoorde

Algemeen

LICHTENVOORDE - De hele maand juni is het werk van de pubers uit atelier No-blabla te zien in huisartsenpraktijk Richtershagen Lichtenvoorde. De expositie biedt een overzicht van het werk van de afgelopen tijd. Tijdens openingstijden van de praktijk mag iedereen gewoon naar binnen lopen om het prachtige werk van de jonge kunstenaars te bewonderen.

In het puberatelier ontwikkelen de pubers zich in hun eigen tempo. Ze maken kennis met diverse materialen en gereedschappen en komen er zo achter waar ze het liefst mee werken. De jonge kunstenaars werken met diverse soorten verf, krijt, houtskool, pennen en potloden. Ze werken zowel in het tweedimensionale vlak (2D) als ook met klei, gips en steen, het driedimensionale vlak (3D). Zo ontstaan schilderijen, collages, abstracte werken en beelden.

Tanya Kraan is trots op het talent in Lichtenvoorde en heeft al met diverse leerlingen portfolio's gemaakt waarmee ze zijn aangenomen op creatieve opleidingen als het Cibap (mbo) of de Kunstacademie (hbo). Na de zomervakantie zijn nieuwe talenten welkom in de pubergroepen.

De expositie door de jonge kunstenaars is van 1 tot en met 30 juni in Huisartsenpraktijk Richterhagen, Carel Looierstraat 3-04, Lichtenvoorde.Meer informatie over Puberatelier No-blabla aan de Nijverheidsstraat 12 te Lichtenvoorde via Tanya Kraan, tel. 06-13862687.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant