De symbolische cheque wordt overhandigd voor Childsurgery. Foto: PR
De symbolische cheque wordt overhandigd voor Childsurgery. Foto: PR

Solsisters doneren aan Childsurgery

Algemeen

LICHTENVOORDE - De Solsisters doneren regelmatig aan goede doelen. Kort geleden schonken zij 2000,- euro aan de stichting Childsurgery.

De Solsisters kwamen in contact met de stichting Child Surgery via Uchi Koster, de dochter van Jo Koster, die de projecten vanuit Nederland coördineert. De Nederlandse stichting 'Child Surgery Vietnam' helpt lichamelijk gehandicapte kinderen in Vietnam. Veel kinderen gaan onnodig gehandicapt door het leven. De achterstand in orthopedische en plastische operaties kan binnen 10 jaar worden weggewerkt. In de arme streken van Vietnam krijgen veel kinderen geen kans op een menswaardig leven. Terwijl de nodige ingrepen vaak nog geen 100,- euro kosten. Bij Child Surgery Vietnam wordt elke euro goed besteed.

Ushi Koster heeft zelf haar steentje bijgedragen door nieuwe galajurken in te brengen bij de Solsisters voor de verkoop. Het bedrag dat daarmee opgehaald wordt, wordt verdubbeld door Stichting Wilde Ganzen. Op dit moment zijn er nog galajurken in de winkel van de Solsisters. Vanwege ruimtegebrek zijn ze niet allemaal uitgehangen. Klanten die belangstelling hebben voor de galajurken kunnen er rustig naar vragen in de winkel. Solsisters, Van de Meer de Walcherenstraat 1A, naast de Hamalandhal, is geopend op woensdagmiddag van 13.30 tot16.30 uur en op zaterdagmorgen van 9.00 tot 12.30 uur. Op dinsdagavond van 19.00-21.00 uur kan kleding ingebracht worden.

Alle kleding komt goed terecht; wat nog goed is voor de verkoop, komt in de winkel. Daar kun je dus voor een prikkie leuke en goede kleding vinden. De rest krijgt een bestemming voor andere goede doelen, dan wel recycling.


www.childsurgery-vietnam.org
www.solsisters.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant