In het centrum van Mariënvelde wordt een groot zandstrand aangelegd voor de wedstrijden. Foto: PR
In het centrum van Mariënvelde wordt een groot zandstrand aangelegd voor de wedstrijden. Foto: PR

Zandstrand voor beachvolleybal in Mariënvelde

Algemeen


MARIËNVELDE - Volleyballiefhebbers kunnen zich nog aanmelden voor het 21ste Marvo'76 beachvolleybaltoernooi wat op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli 2017 op het kerkplein / BMV parkeerplaats in Mariënvelde wordt gehouden. De inschrijving is reeds gestart, voor elke klasse kunnen zich nog teams aanmelden. Zin in een sportieve en gezellige dag? Opgeven kan nog tot en met 16 juni.

In Mariënvelde zal op de vrijdagavond gestart worden met het 2 tegen 2 toernooi. In deze klasse is er een dames en heren poule, waarin 2 tegen 2 spelers het tegen elkaar opnemen. Deze klasse op het Beachvolleybaltoernooi is volgens de organisatie voor de echte fanatiekeling een fantastisch onderdeel.

Zaterdag morgen wordt gestart met de mini's, het circulatievolleybal niveau 5 en 6 en de ABC Jeugd tot 18 jaar in teams van 4 spelers.

Zaterdagmiddag wordt er gestreden om de 'Marvo-Beach-Cup'. In die klasse spelen de meer prestatiegerichte dames- en herenteams en wordt er nauwer volgens de regels gespeeld. Deze klasse is bedoeld voor competitiespelers, waarbij het niveau gemiddeld rond de eerste, tweede klasse ligt en gespeeld wordt in teams van 3 personen.

De zondag staat geheel in het teken van recreatief beachvolleybal voor bedrijven-, vrienden- en familieteams. Heren- en damesteams spelen 3 tegen 3, mixed teams spelen 4 tegen 4. De inschrijfgelden zijn: mini's 10,- euro, ABC-jeugd en 2 tegen 2 toernooi 15,- euro, Beach-Cup & recreatief betalen 20,- en voor mixed recreatieve teams kost deelname 25,- euro.

Zaterdag middag 8 Juli na afloop van de Beach-Cup bieden we de mogelijkheid om gezamenlijk met het team en supporters, vrienden en familie te barbecueën, reserveren hiervoor is vereist. Na afloop van de barbecue volgt weer een groots opgezette beach party met leuke muziek en lekkere drankjes. De entree voor de beach party is gratis.

Voor het inschrijfformulier kan men terecht op de web site www.marvo76.nl of facebook 'MarvoBeach'. Voor meer informatie kan men bellen met Jan Willem Waenink, tel. 06-15699468 of mailen naar marvo76toernooi@gmail.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant