ZSOM in Antoniushove

Algemeen

LICHTENVOORDE - Wekelijk, op vrijdag vanaf 15.00 uur, wordt het ZSOM-televisieprogramma uitgezonden in Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde. Het programma voor vrijdag 30 juni ziet er als volgt uit.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio.

'A'j plat könt praoten, dan mo'j 't neet laoten!'
Op 9 augustus 2014 vertelden drie verhalenvertellers ieder op een eigen podium gepassioneerd verhalen in het dialect. Dit gebeurde in de prachtige tuin van De Keihave te Gorssel. In dit eerste deel verteld Eddy Geurtsen over zijn Hengelo G. en zijn omzwervingen in de Achterhoek als werknemer van toen de WOG tegenwoordig Vitens.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio.

Popkoor Friends in Concert
Er was eens…. een jongerenkoor in Lichtenvoorde. Het was het jaar 1987, en het jongerenkoor hield op te bestaan. Een groepje jongeren besloot, samen met een ander clubje vriendinnen, verder te gaan, en een nieuw koor op te richten. En zo werd koor Friends geboren, inmiddels dus ruim 25 jaar oud. En sommige jongeren van toen? Zij zingen nog altijd mee! Maar Friends heeft de tand des tijds ruimschoots doorstaan. Sterker nog; ze blijven meegaan met de tijd, regelmatig is Friends vernieuwend bezig. Zo blijft het een fris en actief koor waar het enthousiasme vanaf spat. Op 16 april 2016 gaven zij een concert in de aula van het Marianum Lichtenvoorde. Hieraan namen ook deel een tweetal groepen van dansstudio Jesz en Sandra Vanreys. Vandaag het laatste deel van dit concert.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant