Harmonie Zieuwent Mariënvelde presenteert 'Summer Sounds'

Algemeen

ZIEUWENT - Acht jaar na het daverende succes van 'Another night of Söwent' wordt op zaterdagavond 1 juli het dorpsplein van Zieuwent omgetoverd tot een prachtige locatie voor een groot zomerconcert, genaamd 'Summer Sounds'. Samen met een combo dat speciaal voor dit concert bij elkaar is gekomen verzorgt Harmonie Zieuwent Marienvelde een show, met een grote diversiteit aan muzikale hits.

Na maandenlange voorbereidingen worden nu op de i gezet. Dat betekent niet alleen zorg voor de muzikale show, maar ook voor het zomergevoel, dat vorm krijgt met hulp van plaatselijke bedrijven. De kaartverkoop is gestart; kaarten zijn verkrijgbaar bij de Spar of Het Witte Paard in Zieuwent of café Wieggers in Mariënvelde voor 10,- euro per persoon. Het concert begint om 20.00 uur, het dorpsplein is geopend vanaf 19.00 uur.

Bij slecht weer kan het concert helaas niet in de buitenlucht plaatsvinden. Dan wordt er uitgeweken naar de BMV in Mariënvelde. Mocht dit van toepassing zijn, zal dit worden gecommuniceerd via website, facebook en lokale digiborden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant