De showroom van Stoffeerderij Boekelder. Foto: PR
De showroom van Stoffeerderij Boekelder. Foto: PR

Boekelder Woninginrichting bestaat twintig jaar

Algemeen

Een compleet verhaal van vloerbedekking tot raamdecoratie

LICHTENVOORDE - Boekelder Stoffering is gespecialiseerd in het stofferen van woningen en projecten en heeft daarnaast alle mogelijkheden voor raamdecoratie in huis. De onderneming heeft in zijn twintig jarig bestaan een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio. Het bedrijf van Jeroen en Miranda Boekelder is een bekend en vertrouwd adres voor alle mogelijke stofferingswensen.

Specialist voor bedrijven en particulieren
Het bedrijf, sinds 2003 gevestigd is aan de Lievelderweg 4-6 in Lichtenvoorde, is in de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een specialist bij uitstek. Boekelder heeft een uitgebreid assortiment voor zowel bedrijven als particulieren. Naast vloerbedekking in alle mogelijke soorten en maten, biedt Boekelder ook ondervloeren, binnen- en buitenzonwering, gordijnen, inbetweens, vitrages en horren. Miranda Boekelder: "We zijn trots op ons bedrijf én op ons team. We hebben klanten in de hele regio en gaan de laatste jaren ook steeds verder het land in."
Boekelder is dealers van diverse bekende merken zoals Desso, Bonaparte, Parade, Interfloor, Belakos, Forbo Flooring, Ado, Vadain, Somfy, Velux en Luxaflex. "Onze klanten kunnen de totale stoffering aan ons overlaten. Advies op maat is één van sterke punten van ons bedrijf. We komen de situatie bij de klant thuis bekijken voor deskundig advies en om alles in te meten. Alles wordt vervolgens op maat gemaakt en bij de klant thuis gemonteerd door onze eigen stoffeerders", vertelt Jeroen Boekelder.

Om het twintigjarig bestaan van de zaak te vieren, zijn er het hele jaar door mooie aanbiedingen en verrassende acties bij Boekelder. U bent van harte welkom om eens een bezoek te brengen aan de prachtige showroom! U vindt Boekelder Stoffering aan de Lievelderweg 4-6 in Lichtenvoorde.

www.boekelderstoffering.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant