Zesde editie van Bultepop staat in de steigers

Algemeen

VRAGENDER - Vanaf begin April zijn er weer vele muzikanten afkomstig uit Vragender druk bezig met de voorbereidingen voor Bultepop 2017. De muzikanten hebben inmiddels de helft van de repetities erop zitten en ze zijn goed op weg om er weer een geslaagde zesde editie van te maken.

De eerste editie van Bultepop werd tien jaar geleden georganiseerd door de Fanfare en Drumband St. Antonius om geld in te zamelen voor de nieuwe uniformen. Deze eerste editie was zo'n enorm succes dat er een vervolg niet uit kon blijven. Inmiddels organiseert stichting Bultepop voor de zesde keer het festival met als doelstelling het stimuleren van culturele ontwikkeling in Vragender op gebied van (pop)muziek.

Om dit te stimuleren wordt gezorgd voor goede randvoorwaarden voor de muzikanten om goed voorbereid te zijn voor hun optreden op Bultepop 2017. Dit gebeurt onder andere door een oefenruimte ter beschikking te stellen die wordt voorzien van een professionele zanginstallatie, zodat er goed gerepeteerd kan worden.

Zangworkshop dankzij actie Hart voor de Achterhoek
Tijdens de laatste twee edities heeft st Antonius de muzikanten iedere keer een workshop kunnen aanbieden van een specialist op het gebied van popmuziek die de muzikanten wat kan bijbrengen ten behoeve van hun optreden op Bultepop. Ook dit jaar is dat weer mogelijk dankzij de vele stemmen die zijn ontvangen tijdens de Rabobankactie Hart voor de Achterhoek. St Antonius kan namelijk dankzij deze bijdrage een zangworkshop aanbieden aan de deelnemende muzikanten door een gerenommeerde zangcoach.

Met deze inspanningen gelooft st Antonius erin dat er een goede basis staat om er samen met de muzikanten weer een spetterende avond van te maken. Bultenpop wordt gehouden op zaterdag 23 september bij Café Overkamp in Vragender.


www.bultepop.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant