Mariënvelde gastheer van 95 beachvolleybalteams

Algemeen

MARIËNVELDE - De Mariënveldse volleybalvereniging Marvo '76 gaat weer een sportief en gezellig weekeinde tegemoet. In totaal zullen 95 teams aantreden tijdens het 21ste beachvolleybaltoernooi op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli.

Het beachvolleybal-toernooi is en blijft het jaarlijks terugkerende hoogtepunt voor Marvo'76. Niet alleen bezorgen deze toernooidagen de vereniging veel plezier en gezelligheid, ook het organiseren op zich versterkt het verenigingsgevoel. Vele Marvo-leden zijn immers in meer of mindere mate betrokken bij dit evenement. Het evenement is vrij toegankelijk.

Deelnemers, supporters, sponsoren en overige belangstellenden zijn deze dagen van harte welkom rondom het Kerkplein en BMV gebouw in Mariënvelde. De wedstrijden worden gespeeld op verschillende tijdstippen. op vrijdag 7 juli tussen 18.00 en 22.00 uur staat het twee tegen twee toernooi op het programma. Zaterdag 8 juli tussen 09.30 en 17.00 uur komt 's morgens de jeugd B/C/D in actie en 's middags wordt er gespeeld om de Beach Cup door Nevobo competitiespelers. Zondag is het tussen 9.00 en 16.30 uur de beurt aan de dames/heren recreatief ('s morgens) en de mixed teams. ('s middags)

Zaterdagmiddag, aansluitend op de Beach-Cup biedt Marvo '76, is er de mogelijkheid om gezamenlijk met de teams, supporters, vrienden en familie te barbecueën, daarvoor reserveren is vereist. Na afloop van de barbecue volgt de beachparty.


www.marvo76.nl
facebook: marvobeach

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant