ZSOM in Careaz Antoniushove

Algemeen

LICHTENVOORDE - Het tv-programma van de ZSOM wordt elke vrijdag om 15.00 uur uitgezonden in Careaz Antoniushove. Op vrijdag 25 augustus ziet het programma er als volgt uit.

ZSOM Regiojournaal
Deze weken is de redactie van het regiojournaal op vakantie. Vanaf week 35 is er weer een regiojournaal.

Braderie in de tuin van de Molenberg
Op 17 juni werd er een braderie gehouden de gezellige tuin bij het Grand Café van de Molenberg.Veel ondernemers en hobbyisten hadden hun kraampjes volgepakt met eigengemaakte werkstukken en anderen hadden vel sierraden en andere hebbedingetjes. Het weer werkte erg mee. Dit alles werd begeleid door het duo Mozaïek met muziek en zang. Al met al was het een zeer geslaagde dag die werd afgesloten met een barbecue, uitstekend verzorgd door de keukenmeesters van de Molenberg.

Bloemencorso Lichtenvoorde
Ieder jaar maakt de ZSOM opnames van de bloemencorso's van Winterswijk, Beltrum en Lichtenvoorde. Op dit moment zijn alle wagenbouwers in deze plaatsen volop in de weer met de bouw van hun corso wagens. Vooruitlopend op deze corso's kunt u de komende weken terugkijken naar de bloemencorso's van 2016. In deze uitzending het bloemencorso van Lichtenvoorde 2016.

Op de website kan men kijken naar verschillende reportages.


www.zsom.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant