Zes regionale acts op Kleintje Koepel

Algemeen

ZIEUWENT - Kleintje Koepel vindt op zondag 27 augustus plaats op het dorpsplein van Zieuwent, dit jaar met zes bands, allemaal afkomstig uit de regio.

Omstreeks 14.00 uur wordt het evenement geopend door jong talent: de band Yo Mama!. De vier jongemannen zijn bij elkaar geteld amper 50 jaar, maar dit is niet te merken aan de kundigheid waarmee ze op het podium staan. Ze hebben dit jaar al van zichzelf laten horen op onder andere Marianum Live en de Zomermarkt van Lichtenvoorde. Hierna zal het Aaltense Smokin' 9 het podium beklimmen. Met een setlist vol rocknummers coveren zij er op los.
De derde act is een Zieuwentse formatie. De heren noemen zich Krek en spelen nummers van Normaal uit de beginjaren.
Vervolgens zal het inmiddels behoorlijk bekende School's Out het podium betreden om covers te spelen zoals alleen zij dat kunnen. Ze hebben het afgelopen jaar keihard aan de weg getimmerd en mochten al in het voorprogramma staan van de band Premium en speelden op de kermis van Zieuwent. Een band die gegarandeerd de voeten van het plein krijgt.
Zij maken plaats voor de Winterswijkse reggaeband Contra Fools, beïnvloed door Bob Marley, Doe Maar en UB40 zullen zij met hun eigen muziek de zon gegarandeerd laten schijnen op het Zieuwentse plein.
De middag wordt afgesloten door de Led Zeppelin coverband Kashmir. Met nummers als Whole Lotta Love en Ramble On zullen zij Kleintje Koepel tot een knallend eind brengen.
Naast een gezellig aangekleed plein zorgen de organisatoren er ook voor dat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. De toegang is voor iedereen gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant