De overeenkomst werd getekend voor De Streekbus op het evenemententerrein van Huntenpop.  Foto: PR
De overeenkomst werd getekend voor De Streekbus op het evenemententerrein van Huntenpop.  Foto: PR

De Timp en Huntenpop verlengen contract

Algemeen

ZIEUWENT - Luuk Domhof en Theo Winters, compagnons van De Timp uit Zieuwent, en Ton Schreur en Hajon Westerveld, organisatoren van het festival Huntenpop uit Ulft, hebben onlangs een nieuwe overeenkomst getekend; een samenwerking voor de komende drie jaar Huntenpop.

In 2005 is De Timp als cateraar begonnen in Varsselder-Veldhunten bij Huntenpop. Tegenwoordig vindt het festival plaats op het DRU-terrein in Ulft, waar het festival de afgelopen jaren enorm is gegroeid.

In de beginjaren stond De Timp er als enige cateraar. Tegenwoordig staat zij er samen met een aantal vaste collega-cateraars, waarbij elke cateraar haar eigen specialiteit inbrengt. Deze krachtige samenwerking resulteert in een diversiteit van producten en een sfeervolle uitstraling. De Timp fungeert als aanspreekpunt voor dit onderdeel om op deze manier de organisatie te ontlasten.

Om samen te kunnen investeren in de toekomst van Huntenpop, kiezen De Timp en Huntenpop voor een duurzame driejarige samenwerking.

Luuk Domhof: "We zijn er trots op als Achterhoeks bedrijf om cateraar van Huntenpop te zijn. Samenwerking is een rode draad die door ons bedrijf loopt en die ook kenmerkend is voor Huntenpop. De directe, gemoedelijke benadering en duidelijke afspraken creëren een vertrouwen dat op papier niet uit te leggen is, maar ons een ontzettend goed gevoel geeft. Een goed gevoel voor de toekomst."


 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant