De Klepperklumpkes. Foto: PR
De Klepperklumpkes. Foto: PR

Erfmarkt Klepperklumpkes bij boerderij Maandag

Algemeen

VARSSEVELD - Op zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 13.00 uur organiseren De Klepperklumpkes bij boerderij Maandag, Rademakersbroek 1, Varsseveld een erfmarkt.

Rademakersbroek is een zijweg van de weg van Varsseveld naar Aalten en boerderij Maandag ligt net na het oorlogsmonument over de spoorbaan. De Erfmarkt is een rommelmarkt op het boerenerf. De erfmarkt wordt georganiseerd door de dansgroepen De Klepperklumpkes en De Vier Winden. Het is een kleine maar fijne rommelmarkt met veel spullen die zijn opgehaald bij ontruimingen van woningen. In een ongedwongen sfeer kan gesnuffeld worden tussen boeken, lp's, elektronica, speelgoed, meubilair, gereedschap, kunst en kitsch en wat nog meer zij. De entree is gratis.

De opbrengst wordt gebruikt om de activiteiten van beide dansgroepen te financieren. De dansgroepen zijn vaak te gast bij verzorgingstehuizen, op scholen en bij evenementen. Hermien Legters 0543-474854 / 06-40763265 coördineert het ophalen van spullen. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen op zaterdag 7 oktober.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant