advertorial

Nazomer Opruim-4-daagse Herwers Hyundai

Algemeen

Bij de Herwers Hyundai-vestigingen zijn we heerlijk aan het nazomeren en is het opruimvirus toegeslagen. De gehele voorraad auto's in en om onze vestigingen hebben we voorzien met zonnige voordeeltjes waar u blij van wordt. Tijdens een spectaculaire Opruim-4-daagse van donderdag 21 tot en met zondag 24 september a.s. bieden wij alle demo's en gehele voorraad auto's met grote kortingen en speciale voordelen aan. Wie het eerst komt, heeft de beste keuze. Kom daarom bijtijds naar de Opruim-4-daagse van Herwers Hyundai!

Enkele opruimings-voordelen:
- Hyundai I10 vanaf 11.444 euro
- Hyundai I30 wagon voor de prijs van een HB-uitvoering
- Hyundai Ioniq HEV nu met gratis STELLA elektrische fiets t.w.v. 1000 euro
- Bij aankoop van een Hyundai Tucson nu een gratis upgrade

Tijdens de Opruim-4-daagse geldt een super voordelig rentetarief van 2.9 %.

U hoeft alleen nog maar te tanken
Wilt u een nieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag? Een maandbedrag waar alles in zit en u alleen nog maar hoeft te tanken? Dan is Herwers privé-lease echt iets voor u.
Wij hebben duidelijke voorwaarden, geen blackbox en een perfecte service.

Herwers Privé Lease regelt voor u: Reparatie & onderhoud, All Risk verzekering, Wegenbelasting, Afschrijving & rente, Afleveringskosten, Schadeverzekering inzittenden, Ongevallenverzekering inzittenden, Banden (winterbanden optioneel).

Al vanaf 199 euro per maand rijd u zonder zorgen in uw nieuwe auto. Wij vertellen u er graag alles over in onze showrooms. U bent van harte welkom.

Meer informatie over Herwers Hyundai, vind u op www.herwers.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant